Missa inte accessoarerna killar

Genom en enkel sökning på nätet idag kan man snabbt hitta en uppsjö med olika sajter som erbjuder män att köpa olika accessoarer. Det kan vara allt från armband till klockor till sjalar och så vidare. Utbudet är redan brett idag och samtidigt verkar det växa sig allt större. Förmodligen ligger det växande modeintresset bland män till stor grund för detta. Idag bryr sig trots allt de flesta män om vad de har på sig och vilken personlighet de utstrålar på grund av detta.

Tidigare var kanske accessoarer främst någonting som förknippades med tjejer och kvinnor överlag. Men idag är det som sagt nästintill lika stort på herrsidan. Dock finns det kanske inte riktigt lika många olika typer av trendiga accessoarer för män som det finns till kvinnor. Men de accessoarer som däremot finns för männen ges ut i en mängd olika former, färger och utföranden så att alla män faktiskt ska kunna hitta någonting som faller dem i smaken oavsett vad de är på jakt efter. Vissa accessoarer för en man har blivit riktiga klassiker och bör finnas i varje mans garderob efter en viss ålder. Det gäller till exempel eleganta flugor eller slipsar som kommer väl till pass när det dyker upp tillfällen då finkläder är aktuellt. Vissa föredrar säkerligen antingen eller medan somliga gillar både och. Oavsett om man röstar för fluga eller slips kan man ge sig in på Bow’n’Tie för att botanisera i utbudet. Kanske kan det här också vara en perfekt present till en ung man som ännu inte har hunnit köpa sig sin första fluga eller slips?

Ibland kan det hända att man känner sig lite fast i sin stil när det gäller hur man klär sig och vilka accessoarer som går varma hos just dig. Det händer de flesta emellanåt och då kan man behöva lite inspiration för att komma ur gråzonen och hitta nytt tänk. Även detta kan du hitta på nätet och kanske är det främst olika typer av bloggar du behöver besöka för att hitta den där inspirationskällan som du fastnar för och känner passar dig. Vi är ju alla olika och har olika smak så det är inte konstigt om det tar en liten stund innan du hittar en blogg som du verkligen gillar. Ofta skriver bloggare ut detaljer om vad de har på sig och var du kan köpa likadana kläder eller accessoarer. Om du är ute efter lite tips och inspiration kan stilbloggen Manolo rekommenderas om du inte redan har varit inne och kikat här. Här kan nämligen du som är man vara säker på att hitta olika guider när det gäller stil. Här hittar du tips och annat smått och gott som rör accessoarer, kläder, skor och så vidare för att du aldrig ska vara fel klädd vid något tillfälle.

Det är inte alltid så lätt att veta hur man ska klä sig och vad som funkar för dig. Det tar helt enkelt lite tid innan man hittar sin personliga stil som man trivs i. För oavsett vad man klär sig i, vilka skor man har på sig eller vilka accessoarer man bär så ska man kunna känna sig bekväm. Är den rådande modetrenden inte någonting som faller dig i smaken ska du inte heller följa den. Att följa trender slaviskt är inte att rekommendera. Du ska trots allt fortfarande vara du och ingen annan. Och då är faktiskt kläderna en väldigt stor del i det. Kanske är du en sådan man som satsar stenhårt på den klassiska stilen? Då behöver du till exempel inte känna att du någon gång är ”ute” utan kan i lugn och ro njuta av din garderob och fylla på den med nya nyckelplagg allt eftersom.

 

This entry was posted in Blogg and tagged , . Bookmark the permalink.