Detaljerna som gör skinnjackan

Många upplever en skinnjacka inte enbart som en jacka som skyddar mot blåst, regn och kyla utan snarare som ett plagg som förmedlar image och personlighet. Det sägs t.ex. att en skinnjacka inte blir snygg om inte den kan bäras upp av personen som har den. Det ligger mycket i det då samma jacka kan se obetydlig och nästintill löjlig ut medan den på en annan person kan se riktigt cool och stilig ut. Det är något som inte i samma utsträckning gäller vanliga klassiska jackor.

Men det är inte bara hur man bär sin jacka som avgör om den är snygg eller inte utan även de små detaljerna. Det är dessa detaljer som även ska passa mot din egen stil, din image, din personlighet.
Knapparna och dragkedjorna
Om 100 skinnjackor är med i jämförelsen så har säkert 95 dragkedja. Så de som vill sticka ut ur mängden och inte vara som alla andra kan söka efter en som inte har den vanliga dragkedjan. Det finns nämligen de jackor som stängs med klassiska knappar istället. Detta är framförallt vanligt hos de så kallade baseball jackorna som till stor del består av tyg. Magen och ryggen är av tyg och kanske är detta orsaken till den har knappar istället för dragkedja.

Sedan finns det de jackor som har mer än bara en dragkedja. Att ha en som används för att stänga och öppna jackan är ju mycket vanligt men utöver det finns det en del som har dragkedjor på ärmarna. Denna detalj finns framförallt på lite mer tuffa jackor, ofta då en svart skinnjacka. Utöver dessa kan även en del fickor ha dragkedjor vilket är både praktiskt och snyggt. Eftersom fickorna vanligtvis inte är så djupa på skinnjackorna är det smart att kunna stänga dem för att behålla det lilla innehåll som ryms där i.
Skärp och metalldetaljer.
För en del är skärp som sitter fastsydd på skinnjackan ett måste medan andra tycker enbart att det är i vägen. Oavsett är det en detalj som skapar helhetsintrycket på skinnjackan. Skärpet kan vara så långt att det går att föra samman på framsidan men det kan även bestå av en kortare variant som enbart sitter runt halva midjan.
Ofta är små detaljer på skärpet av metall så som små nitar eller spännen. Men detta är inte det enda som kan vara av metall på jackan. Det är vanligt med knappar av metall som egentligen inte fyller någon funktion utan enbart sitter som designattiraljer.

Tinnitus test online tinnitus test online. Bacterial vaginosis over bacterial vaginosis over. Ringing in ears holistic ringing in ears holistic. Perspiration smell removal from clothes perspiration smell removal from clothes. Ways to get rid of heartburn while pregnant ways to get rid of heartburn while pregnant. Video chat cam video chat cam. Fibroids clotting blood fibroids clotting blood. Fibroids vitamin d fibroids vitamin d. Schuppenflechte klinik norderney schuppenflechte klinik norderney. Best fibroid treatment best fibroid treatment. Treatment tinnitus acamprosate treatment tinnitus acamprosate. Cam sex live 4 cam sex live 4. Duromine pills south africa duromine pills south africa. Pro cam video pro cam video. Organic facial cleanser reviews organic facial cleanser reviews. Foods get rid heartburn pregnancy foods get rid heartburn pregnancy. Learning piano songs tips learning piano songs tips. Best weight loss diet 2013 best weight loss diet 2013. Palmar plantar pustular psoriasis palmar plantar pustular psoriasis. Tinnitus diet help tinnitus diet help. Terminal psoriasis terminal psoriasis. Webcam photo booth webcam photo booth. Chat webcam trans chat webcam trans. Metronidazole gel rosacea treatment metronidazole gel rosacea treatment
This entry was posted in Blogg and tagged . Bookmark the permalink.