Om oss

Om oss

KopaKlader är en ledande internationell flerkanalig återförsäljare med stolt försäljnings- och serviceteam, och våra onlinebutiker finns i de flesta länder och regioner runt om i världen. KopaKlader erbjuder unika, differentierade och exklusiva privata märken, internationella varumärken till kunder runt om i världen. Här kan du hitta ett brett utbud av kläder, unik design, snygg stil, trend-mix. Vi uppdaterar ett stort antal nya produkter varje kvartal. Det finns också ett stort antal rabatterade varor som säljs.

Kärnan i vår verksamhet är att ge bästa kvalitet till lägsta pris. Som en välkänd återförsäljare är alla våra produkter noggrant utvalda och kvalificerade för kvalitet. Vi är engagerade i att ge våra kunder en bekväm shoppingmiljö. Vi erbjuder herr- och damkläder, skor, väskor och mycket mer. Vi har skapat ett mode, bläddra bland alla KopaKlader sidor, du hittar några unika föremål. För kläder har vi unika insikter. För priset har vi vår insisterande.

Vi har en stark kundservice och kundservice efter försäljning. Vår tro är att servera varje kund och låta varje kund uppleva vår kvalitetsmiljö. Sedan etableringen av KopaKlader 2012 har vi kommit långt, och vi gör historia varje dag. Att köpa dina varor på KopaKlader är ett klokt val.