Leverans

Leverans

Vi är glada att berätta att vi erbjuder gratis frakt för alla beställningar och vi väljer den bästa adressplanen baserat på fraktadressen. Vänligen tillåt 1-2 dygns hanteringstid. De flesta beställningar skickas inom 48 timmar efter beställningsdatum. Om din beställning inte kan behandlas på grund av felaktig eller ofullständig betalningsinformation kan din orderbehandling försenas med 2 arbetsdagar. Beställningar med varor som inte finns i lager kan ta ytterligare 3 arbetsdagar att bearbeta och leverera.

Leveranstid = Hanteringstid + Leveranstid

Vi skickar till alla delar av världen, vi väljer den bästa kvalitetskorgen enligt kundens leveransadress. Se så till att din fraktadress är korrekt för att säkerställa att paketet kan levereras med framgång.

Hanteringstid:

Vanligtvis, efter att ha mottagit din beställning, kommer vårt lager att få din beställning och din order kommer att gå in i distributionsprocessen. Denna process tar normalt 1-2 arbetsdagar. Observera att om varan du köpte är slutsåld kommer vi att meddela dig via e-post och vi byter ut eller avbryter ordern enligt dina instruktioner. Det tar normalt 1-3 arbetsdagar (beroende på när du svarar på vårt mail).

Leveranstid:

Vi erbjuder standardleveransservice och standardleveransservice är gratis. Vårt mål är att leverera din order inom 5-10 arbetsdagar. Vi brukar använda internationellt kända budfirma som DHL, EMS, HONGKONG POST, Epack och de flesta lokala postkontor.

Vi erbjuder snabb leveransservice, expressleverans är en extra avgift, beroende på vilken kurir du använder. Hastigheten att inte veta har olika kostnader. Vårt mål är att leverera din beställning inom 3-5 arbetsdagar.

Observera att du normalt får din beställning strax efter att du har beställt din beställning. Om ditt paket inte av någon anledning kommer fram inom den angivna tiden får du inte ditt paket efter 15 arbetsdagar från mottagandet av leveransbekräftelsemeddelandet. Vänligen kontakta vår kundserviceavdelning i tid. Vi kontrollerar status för din beställning och varför.

Spåra din leverans
 
Du kan när som helst spåra din beställning genom att logga in på Mitt konto avsnitt på webbplatsen, välja orderhistorik och klicka på lämplig order. Vänligen klicka på "Spåra order" som tar dig till vår kurir webbplats där du kan hitta status för din order.
 
Vanligtvis skickar vi även spårningsnummer och paketets spårningsadress till din e-post efter att du har utfärdat ditt paket. Så följ instruktionerna i vårt orderbekräftelsemail för att spåra ditt paket.

Eftersom kurirföretaget behöver en viss tid för att uppdatera systeminformationen, rekommenderas att du spår online logistikinformationen 48 timmar efter mottagandet av spårningsnumret. Om du inte kan kontrollera din paketinformation inom 5 arbetsdagar efter att du har fått spårningsnumret, vänligen kontakta oss i tid.

Om du vill veta mer om Leverans, var god kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.